Unfinished Business

Hey hey om det är någon människa som läser :) 
Aja, om det inte är någon, bryr mig inte ändå. Tycker bara det är skönt att skriva av mig lite.

Egentligen borde jag packa nu. Ska fan till Gran Canaria på LÖRDAG :o Det ska såklart bli skönt, men kommer sakna alla så jävla mycket.

Jag tycker jag lärt mig mycket under 2010. Jag har växt upp mer. Men jag har också stött på problem. Men när man ger allt, får man vara redo på konsekvenserna. Många av de misstag och dumma saker jag gjort i mitt liv har berott på missförstånd, att jag helt enkelt inte förstått. Känner mig sjukt retard, men jag förstår verkligen inte när folk är otydliga och vill att man ska förstå allt utan förklaring. Men, aa. Jag har oxå lärt mig om kärlek och hur man vårdar och tar vara på den. Men jag har också lärt mig att kärlek kan vara hemskt och jobbigt. Och att när man känner att det inte funkar, och kommer på sig själv med att ligga och gråtande funkar det verkligen inte, det är ingen idé att försöka. Något jag hatar är omogna personer som leker med folks hjärtan. Endel personer vet inte vad kärlek är.
Just därför, har jag lärt mig att det är så viktigt att lära känna den man blir tillsammans med väl. En annan sak jag hatar är personer som tror att de kan säga och göra exakt hur som de vill, fast personer blir sårade. Sådana personer tar jag avstånd från, fyfan. Ibland funderar jag på att byta skola, att slippa alla självupptagna idioter, och börja i en skola där de flesta människor faktiskt använder sin hjärna. Men, nej, jag vill inte lämna alla underbara människor jag lärt känna här. Snälla människor. Att vara snäll är något som de flesta tar för givet och underskattar. Men jag älskar snälla personer, sådana som inte är dryga, sådana som är snälla mot alla, för att de helt enkelt bara är det.
När jag blir stor vill jag inte jobba på konsum. Jag vill göra något för folk. Hjälpa de som har det sämre. Jag vet inte hur, men jag vill iallafall skapa inflytande på folk, vare sig det gäller att ge pengar till rädda barnen, skriva artiklar, eller vad det nu kan vara. Något jag skulle kunna tänka mig att bli är journalist. Det verkar sjukt roligt, att skriva artiklar och uttrycka sin åsikt för att förbättra.
Något som betyder otroligt mycket för mig, är musik. Musik ger en hopp, självförtroende, tröst, glädje, och massa saker. Av alla bra band är muse bäst. Muse är helt fantastiska, det är min melodi. Men för att förstå deras musik måste man känna känslan, i musiken, de enorma känslorna.

Men nej. Nu måste jag fan packa. Det var skönt att skriva av sig lite, verkligen skönt. 
Det är ändå skönt att ha en blogg, så man kan skriva av sig lite ibland.

peace love muse (:

;)


2010, sammanfattning

Hejsan ;d
Tänkte sammanfatta mitt år och vad jag gjorde så, btw sorry att jag inte bloggat, men har inte orkat. :)

Januari -
I början av januari när jag började skolan var jag tsm, med en kille, vill inte nämna massa namn o skit, men det tog slut typ i januari oxå, men nu är vi vänner typ X) haha, jag kommer inte ihåg ett skit från januari förutom det.

Februari - 
Februari började jag umgås med lite 'nya' och lite 'gamla' vänner, som jag kände bättre i 5an o så nya som jag inte umgåtts så mycket med, det var najs :)

Mars - 
Kommer inte ihåg ett skit, bara att jag & hanna bokade biljetter till muse i sverige, och jag blev mer & mer besatt av dom X)

April - 
Kommer inte ihåg nåt spec nu heller, men det höll på att bli vår och så allt var chill lixom .

Maj -
Det var vår, och jag började gilla en kille typ lite ;p Men aa, i slutet av maj åkte jag till grekland, till rhodos.

Juni - 
Sommaren hade kommit, vi slutade skolan och örebrocupen med laget :) Det var skiiit roligt!
Sen så åkte jag till gotland med familjen. 

Juli - 
Juli hände rätt mycket, jag kom hem från gotland och fyllde 13 den 4 juli. Sen var jag med kompisar och åkte o badade o sånt o njöt av sommaren. Muse i sverige var inställt men vi åkte till finland istället och jag & pappa såg dom där den 19 juli. Det var helcoolt, muse är bättre live än på skiva tkr jag.

Augusti - 
I början av augusti blev jag tsm med en kille, och sen den 22 eller något började vi skolan igen :/

September - 
I september hände inget spec faktist, men alla i klassen började komma närmare varandra och vi blev som ett riktigt 'gäng', aa och livet var bra :)

Oktober - 
Oktober hände fan ingenting, haha. Men aa, i slutet av månaden började jag bli väldigt osäker på vissa saker. 

November - 
I början av november tog det slut med dendär killen. Jag trodde jag kunde lita på honom, men han var ett riktigt as om jag får säga det själv. Ångrar att jag var tsm med han faktist, men jag dumpade han ändå sen när han sårat mig riktigt... Sen resten av november var faktist riktig jobbig. 

December - 
December var bra. Jag gillar december, då är det jul. I typ december började jag verkligen gilla en kille, och nu är vi tsm :) Har det verkligen jätte bra med han, och han är helt underbar ♥ 
Och så var det jul & nyår o skit ;d

Aa, det var mitt år. 
Orkade inte berätta exakt ALLT men kort sammanfattning :)


RSS 2.0